Your browser does not support JavaScript!

Blog

Τα οφέλη ενός B2B E-Shop
23/03/2020

Τα οφέλη ενός B2B E-Shop

Η online παρουσία και των επιχειρήσεων χονδρικής είναι απαραίτητη. Οι υποψήφιοι πελάτες θα ψάξουν ηλεκτρονικά πριν μιλήσουν με κάποιον από την ομάδα σας. Το πλέον σύγχρονο κανάλι προβολής και διαχείρισης επιχειρησιακών δραστηριοτήτων, είναι αναμφισβήτητα ένα B2B E-shop.


Εάν η επιχείρησή σας δεν διαθέτει ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου B2B, χάνετε την ευκαιρία να αυξήσετε την προβολή σας, συνεπώς και τα έσοδά σας. Πρέπει να σκεφτείτε τo B2B E-shop ως τον ευκολότερο τρόπο προβολής προϊόντων και υπηρεσιών της επιχείρησής σας αλλά και ως ευκαιρία να δημιουργήσετε νέα κανάλια πωλήσεων. Όλοι οι διανομείς που έχουν B2B E-Shop, είναι ο καλύτερος παραγγελιολήπτης τους.


Μία σύγχρονη πλατφόρμα B2B ηλεκτρονικού εμπορίου, ενιαία με Cloud ERP, προσφέρει αυτοματισμούς διαδικασιών και μειώνει τα διαχειριστικά λάθη. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες στους πελάτες σας με εύκολη διαχείριση πολλαπλών τιμοκαταλόγων, αυτοματοποίηση παραγγελιών πωλητών, πελατών και προμηθευτών, διαχείριση αποθεμάτων, καθώς και διαχείριση πληρωμών και αποστολών.


Βγείτε μπροστά από τον ανταγωνισμό και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του B2B ηλεκτρονικού εμπορίου. Η τιμολόγηση και η διανομή σας πλέον γίνεται ηλεκτρονική, αυτόνομη, αποτελεσματική, ενώ παράλληλα έχετε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία πωλήσεων, κέρδους, πελατολογίου, αποθεμάτων, λειτουργικών και πολλά άλλα. Με τη δύναμη του Cloud, όλη αυτή η πληροφόρηση είναι στα χέρια σας σε πραγματικό χρόνο, από παντού.


Το Business Cloud ERP σχεδιάστηκε με γνώμονα την ευχρηστία, τις επιδόσεις και την ασφάλεια. Επεκτείνετε την επιχείρησή σας με την πρώτη ενιαία cloud πλατφόρμα ERP + E-shop στην Ελλάδα.

SHARE WITH

Θέλετε δοκιμαστικό λογαριασμό;

Ενημερωθείτε και δείτε πως θα ανεβάσετε και τη δική σας επιχείρηση στα σύννεφα!

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ